OVER ONS
Jan de Waal transport bv is een onafhankelijk transportbedrijf
voor  al uw nationale en internationale transporten.
Wij zijn gespecialiseerd in transport (zowel compleet als groupage) van
groente/fruit en bloemen/planten.

0
AANSPREEKPUNT
0
WERKNEMERS
0
TON VRACHT ELK JAAR
In 1989 begonnen als eigen rijder met 1 auto en thans uitgegroeid tot een veelzijdig transportbedrijf met 30 eigen auto’s.
Om onze klanten van dienst te zijn maken we, naast onze eigen auto’s, gebruik van +/- 40  “vaste” eigen rijders.
Vanuit ons kantoor in Bleiswijk verzorgen we dagelijks het bloementransport van en naar diverse veilingen en telers in Nederland en België.
Dagelijks verzorgen wij meerdere transporten van het Westland naar Grubbenvorst en andersom. Verder vervoeren we voor diverse klanten naar o.a. Duitsland, Frankrijk en Engeland.

SCANDINAVIE TRANSPORT DE WAAL

Scandinavië Transport De Waal BV verzorgt al uw vrachten naar Finland. Dagelijks rijden er minimaal 5 koel- en vriesauto’s naar Scandinavië; doordat we met “dubbele verdampers “ rijden kunnen we verschillende temperaturen vervoeren.

ST FINLAND OY

Dochteronderneming van Scandinavië Transport de Waal BV. Er rijden 3 auto’s (ex Jan de Waal transport) met Fins kenteken om ook de Finse markt te kunnen beleveren. Deze auto’s lossen onze eigen trailers, die met de ferry naar Helsinki gaan, bij onze klanten. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om binnen Finland vrachten te vervoeren.